El pirata Jofar, imatge de la placa de cava de col•lecció de l’AVECA

La imatge del pirata Jofar ha estat la protagonista de la placa de col·lecció que presentava l’AVECA a la setena edició de la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava que es va celebrar dissabte a la plaça de l’Ajuntament en el marc de la seva Festa de la Primavera. La Festa té l’objectiu de dinamitzar social i econòmicament el casc antic de Premià de Mar. En la trobada premianenca l’AVECA continua apostant per la col·lecció de plaques de cava amb personatges de la Festa Major dels Pirates i els Premianencs.      

Cava etiquetat especialment per la trobada

Completem ara una informació que us començàvem a explicar ahir. L’Associació de Veïns i Establiments del Casc Antic, l’AVECA, celebrava aquest cap de setmana la seva Festa de la Primavera. La Festa incloïa activitats tan variades com una ballada de country o un concert d’havaneres, tot i que l’activitat estrella era la trobada d’intercanvi de plaques de cava que arribava ja a la seva setena edició.

Des de l’AVECA defensen la celebració de la seva Festa de la Primavera com una manera de dinamitzar el casc antic de la ciutat. La presidenta de l’Entitat, al Pepita Pla, ho explicava al Tot d’Una de Ràdio Premià de Mar.

Com totes les activitats que s’han fet a l’aire lliure aquest cap de setmana, els organitzadors no han parat de mirar el cel a l’espera d’una més que inoportuna pluja que, efectivament, va acabar per presentar-se. Afortunadament, quan va ploure les activitats de la Festa de la Primavera de l’AVECA ja havien finalitzat.

Per a la trobada d’intercanvi de plaques de cava, l’AVECA havia encarregat 400 ampolles de cava que venien amb la placa feta expressament per a l’ocasió. Seguint amb la tradició d’il·lustrar les plaques amb personatges de la Festa Major dels Pirates i els Premianencs, el personatge escollit en aquesta ocasió ha estat el pirata Jafar.

Be the first to comment on "El pirata Jofar, imatge de la placa de cava de col•lecció de l’AVECA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »