9 d'octubre de 2014

Futbol

Futbol

El pitjor per a l'Empenta, deixar-se dos punts ben treballats

L’Associació Esportiva Empenta està guanyant confiança amb el pas dels partits. Diumenge arribava a Pineda de Mar amb nervis, perquè s’enfrontaven a un equip fort de Tercera Catalana en un camp més gran del que és habitual per als premianencs. A més, venien de guanyar en l’últim partit davant la Juventus (3-2) per tant, era important treure algun punt a domicili per a seguir guanyant confiança en la seva carrera futbolística a Tercera. El tècnic, Jorge Mancera, es mostra més que satisfet amb la feina dels seus homes: més intensos, més competitius i més resolutius. L’Empenta va mostrar una molt bona imatge a Pineda. Va dominar la pilota, els espais que semblaven més grans de l’habitual i van evitar que la potencia ofensiva del Pineda  destaqués. Amb el pas dels partits i dels minuts l’Empenta comença a confiar. Se’ls nota frescos, capaços i hàbils per a jugar entre els espais. El partit va tenir tots els ingredients per a que l’equip premianenc s’emportés els tres punts quan només se’ls demanava esforç. Per tant, més que feliços, tot i l’empat (1-1) Un gol a la mitja hora i des del punt de penal semblava que faria que l’experiència del Pineda s’emportés el duel. I no va ser així. El bon toc de pilota i la confiança de la que parlàvem va fer que Serrano s’encarregués de transformar l’empat a 1 al minut 69 i a poc a poc s’acostaven a la porteria del Pineda amb més perill. Van dominar, van tenir moltes ocasions per a emportar-se el triomf i no van patir excessivament. Al final, la part negativa es deixar-se dos punts ben treballats en un partit en el que no s’esperava ni sumar, així que també ens quedem amb el punt positiu. Jorge Mancera, tècnic de l’Empenta, va parlar del balanç i les claus del partit al Planetari de Ràdio Premià de Mar. Amb l’empat, l’Empenta és 14è amb 4 punts.

Els jugadors de l'Empenta escoltant la xerrada del tècnic abans del partit.

Els jugadors de l’Empenta escoltant la xerrada del tècnic abans del partit.