El ple aprova el pressupost municipal de 2014 amb els vots favorables de CiU i PSC, l’abstenció de la Coalició d’Esquerres i els contraris de Crida Premianenca i PP

El ple municipal de novembre, hora a hora
Descarrega’t la primera hora (19 a 20h.)
Descarrega’t la segona hora (20 a 21h.)
Descarrega’t la tercera hora (21 a 22h.)
Descarrega’t la quarta hora (22 a 23:15h.)

Ple MunicipalEl ple de novembre de Premià de Mar va discutir i aprovar ahir a els pressupostos municipals per l’any 2014 que gestionarà 21.650.000€. En les seves intervencions, el regidor Moisés Sevillano va defensar el posicionament de la Coalició d’Esquerres presentant alguns dubtes sobre els números del 2014, entre ells, una vegada més, la partida d’Atenció a les Famílies. Al respecte, Sevillano proposava que l‘Ajuntament complementi les beques de menjador del Consell Comarcal. Des de Crida Premianenca, el seu portaveu Joan Ribet va anunciar el seu vot contrari als pressuposts qualificant-lo de massa continuista i criticant que, al seu entendre, no hagués hagut un veritable procés participatiu. El portaveu del Partit Popular, Patrick Cruz, va anunciar el seu vot negatiu al pressupost, a diferència del que van fer l’any passat quan van votar a favor. Els motius, el rebuig a algunes de les seves aportacions, entre elles que l’Ajuntament  contractés una pantalla gegant per oferir a un espai públic els partits del mundial de Futbol de Brasil. Finalment, el projecte de pressupost pel 2014 es va aprovar amb els vots favorables dels grups de l’Equip de Govern, CiU i PSC, l’abstenció de la Coalició d’Esquerres i els vots en contra de Crida Premianenca i el Partit Popular.

Acabada la discussió, l’alcalde Miquel Buch va tancar les intervencions amb un parlament en el qual va definir el pressupost de 2014 com el millor que es podia presentar en les circumstàncies actuals. Després d’aquesta aprovació inicial s’inicia un procés d’exposició pública i al·legacions, i en principi el pressupost hauria de ser aprovat definitivament el mes de desembre.

Be the first to comment on "El ple aprova el pressupost municipal de 2014 amb els vots favorables de CiU i PSC, l’abstenció de la Coalició d’Esquerres i els contraris de Crida Premianenca i PP"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »