El ple d’abril aprova el pla d’usos de les platges pel quadrienni 2010-2014

El ple ordinari del mes d’abril va donar compte de nous projectes que passen pels Fons Estatals, entre ells l’arranjament de l’aparcament públic de Can Farrerons. El ple, que va aprovar el pla d’usos per a les platges pels propers quatre anys, va acomiadar el regidor socialista Antoni Bartolomé que deixa el càrrec per motius laborals. Bartolomé serà substituït a partir del ple de maig pel primer secretari dels socialistes premianencs, Joan Garcia.

A banda del Ple de l’Ajuntament Jove, que va tenir lloc a dos quarts de set de la tarda, va donar pas a una reunió del Consell d’Administració de l’empresa pública Premià Serveis Municipals i, immediatament després, es va donar pas al ple ordinari del mes d’abril. La sessió d’abril tenia un contingut de tràmit on destacaven els projectes que passaven als Fons Estatals. Concretament i tal com vam avançar ahir, es van presentar el Projecte de reforma dels accessos a l’aparcament de Can Farrerons. L’adaptació per l’accessibilitat de l’edifici de Can Roura i la rehabilitació de la seva coberta, la rehabilitació, adequació i millora del Casal d’avis de Can Manent, la segona fase de la rehabilitació del teatre de l’Amistat i la rehabilitació i millora de la Piscina municipal, concretament del seu sostre.

Encara des de l’àrea d’obres públiques es va presentar també la ratificació de l’aprovació Pla de serveis de la temporada de la platja pel quadrienni 2010-2014 i la modificació d’una fitxa Pla de patrimoni artístic, arqueològic i històric. Aquest segon extrem feia referència a la portalada barroca de l’església de Sant Cristòfol.

Però si el ple d’abril serà recordat per alguna cosa serà pel comiat del regidor socialista Antoni Bartolomé, que deixava la seva acta de regidor per motius professionals, tal com vam explicar ahir. Bartolomé va fer una explicació dels motius que el portaven a deixar el grup municipal socialista i va agrair el suport rebut a tots els regidors del consistori. Posteriorment els portaveus municipals li van dedicar unes paraules, intercanviant el torn entre el PSC i CiU perquè Tomàs Esteban fos l’últim a parlar. Al final l’alcalde Miquel Buch va desitjar sort a l’Antoni Bartolomé i li va imposar la medalla que el distingeix com a regidor.

Recordem que Toni Bartolomé serà substituït pel primer secretari del PSC de Premià de Mar, Antoni Garcia a partir del ple del mes de maig.

Be the first to comment on "El ple d’abril aprova el pla d’usos de les platges pel quadrienni 2010-2014"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »