El ple de juliol debat sobre els canvis a la Festa Major 2018 i sobre la disputa amb Pirates i Premianencs

El govern portarà a aprovació el Pressupost al ple del 23 de generEl govern portarà a aprovació el Pressupost al ple del 23 de gener

Els grups municipals es van pronunciar ahir al ple sobre la Festa Major 2018 arran d’una pregunta de Coalició d’Esquerres, ERC i Crida Premianenca. Ho van fer en relació als canvis que s’hi han introduït i en relació a la ruptura de l’Ajuntament amb Pirates i Premianencs. En general els canvis es van aplaudir (especialment la descentralització de les activitats), però tots tres grups van fer un prec per tal que es pugui recuperar la col·laboració amb aquests voluntaris. Escoltem el regidor de Crida Andreu Mumbrú i el titular de festes Eloi Maristany, que s’hi mostra obert però que adverteix que ell no farà el pas per l’actitud que ha mostrat l’entitat:

Al final de la sessió un representant de Pirates i Premianencs des del públic va tornar a retreure al govern que s’adoptessin canvis sense tenir en compte els organitzadors de les activitats, a la qual cosa Maristany va respondre que en determinats àmbits -com la seguretat- no es tracta de consensuar les mesures sinó de fer cas als especialistes.

Translate »