El ple de març porta avui la modificació de la taxa del cementiri i l’aprovació definitiva del pressupost del 2010

La sessió plenaria se celebra a l'antiga fàbrica del gas

El ple de març de l’ajuntament de Premià de Mar passa a aprovació aquest vespre la modificació de l’ordenança de la taxa del cementiri i l’aprovació definitiva del pressupost municipal del 2010. En la sessió d’avui es donarà compte d’un nou paquet de projectes que es presenten als Fons Estatals d’Ocupació i Sostenibilitat Local. El ple serà emès en directe a partir d’un quart de vuit del vespre.

Amb un dia tan carregat d’informació com és el d’avui, resulta que, a més, tenim sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament.

El ple de març ens presenta punts de les àrees de Serveis Econòmics, Serveis Centrals, Recursos humans i Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient.

Anant als punts més destacats, a Serveis Econòmics trobem la rectificació de l’acord d’un ple del 2009 que modificava la taxa per llicència d’activitats d’urbanisme. També es passa a aprovació la modificació de l’ordenança que regula la taxa del Cementiri i l’aprovació definitiva del pressupost 2010.

Des de Serveis Centrals destaca la Modificació de l’Ordenança del Cementiri municipal l l’Aprovació del concurs de concessió de dos quioscos.

Des de Recursos Humans trobem la Pròrroga de l’assignació del complement productivitat.

Finalment, des de l’Àrea de d’Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient es dóna compte dels acords de la junta de govern de diferents projectes que es presenten als Fons Estatals d’Ocupació i Sostenibilitat Local.

L’ordre del dia no presenta precs ni preguntes.

La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio Premià de Mar a partir d’un quart de vuit del vespre. Per aquest motiu no us oferirem la segona edició d’aquest informatiu ni els programes ‘Planetari’, ‘Really Hot Country’ ni ‘Aplec de Nit’.

Be the first to comment on "El ple de març porta avui la modificació de la taxa del cementiri i l’aprovació definitiva del pressupost del 2010"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »