29 de setembre de 2015

Futbol

Futbol

El Premià B sucumbeix davant l’Àguilas (2-5)

El filial del CE Premià va topar-se amb la primera derrota de la temporada i la primera des de la creació de l’equip (han disputat dues jornades al grup 6 de quarta catalana) i va ser davant l’Àguilas de Badalona, al Municipal. Ja advertia el míster, Pau Almar, que els de Badalona són equips lluitadors i que no regalarien res. I molt cert. El Premià va intentar escurçar diferències i empatar el partit des del minut 17, quan els visitants es van avançar gràcies a un gol de Tomas Domínguez. Ho provaven els premianencs, s’estiraven en busca del desequilibri i tot i aconseguir empatar amb un gol de Rubio, els de badalona van tornar a marxar en el marcador, aquesta vegada per partida doble (1-3).

Moment del partit entre Premià B i Àguilas al Municipal

A falta de deu minuts pel xiulet final, Boter minimitzava la diferencia (2-3) i posava emoció en un partit que va acabar excessivament malament. La lesió d’un jugador premianenc i la falta de banqueta van fer que els d’Almar acabessin el partit amb deu homes, cosa que van aprofitar els visitants per marcar dos gols en temps de descompte i posar massa diferencia al marcador pel que s’havia vist al Municipal (2-5).