Futbol

El Premià cau davant la Muntanyesa

Carles Sole

Un moment del partit de diumenge

El CE Premià no va poder vèncer en el primer partit de 2011, en el que els dos conjunts es van quedar amb un home menys. La Muntanyesa es va endur el matx per la mínima, en un autèntic desplegament físic per part dels dos equips. 0-1 és el marcador final d’una jornada amb un Premià totalment renovat que segueix en caiguda lliure.

Jaume Creixell va presentar un 11 amb molts canvis, incloent-hi debutants com Ortega, Pol Rueda, Peque i Miguel Ángel. Els 4 fitxatges, realitzats en els últims dies, a més dels 2 primers extrems que va demanar El Tigre de Sants, Boniquet i Sanchís, van formar part d’un 11 que era totalment nou. Entre les baixes, destaquen la de Manel, Raul Cortezón i Ivan Peralta; a més de la que encara no és definitiva: Rubén Salvador.
Israel Delgado, un dels millors del partit. Foto: J. Ribas

Els primers compassos del partit ja van deixar entreveure un partit físic i amb opcions pels dos conjunts. Raul Barrientos avisava pels de Miki Carrillo des de molt lluny (13?), mentre que Boniquet ho provava pels premianencs (23?). Bons minuts del Premià just abans del descans, amb un bon xut des de dins l’àrea de Sanchís al minut 35. Tot i així, Quim Araujo rematava de cap una falta dos minuts més tard que estava a punt de suposar el 0-1.

A la represa Israel va protagonitzar les ocasions més clares pel Premià, amb una falta picada al minut 47, i amb un xut llunyà al 83?. Però els barcelonins també volien dir-hi la seva,i va ser Quim Araujo qui va portar més perill. Al 51? tenia un 1 contra 1 que finalment enviava fora. Als voltants de la hora de joc Jaume Creixell es quedava amb un home menys per l’expulsió d’Ortega, per doble targeta groga. No es notava la superioritat però al minut 85 Quim Araujo va rebre una pilota mal refusada per la defensa premianenca, i aprofitant l’embolic, va enviar la pilota al fons de la porteria local. Encara quedava temps perquè Gerard Creus veiés també la segona groga i deixés la Muntanyesa amb 10.

Primera derrota del 2011 per un Premià que no aixeca cap: última posició amb 11 punts en 20 jornades. I la setmana vinent, Castelldefels.