Futbol

Futbol

El Premià deixa escapar 3 punts contra un Gavà quasi inofensiu

Carles Sole

El CE Premià va tornar a caure (0-1) davant el Gavà en la 30a jornada de la 3a divisió. Els premianencs van sumar 15 xuts i un penal fallat, per 3 dels visitants. Superioritat dels de Jaume Creixell que va tenir el seu contrapunt en el gol de Triguero. El Premià encara és cuer amb 20 punts, a l’espera de visitar el Prat aquest diumenge.

Nova derrota per un Premià que no aixeca cap. Aquest passat diumenge, els premianencs van caure per la mínima contra un Gavà que es va mostrar pràcticament inofensiu en atac. S’ha de dir que els d’Albert Poch arribaven amb 3 baixes importants, entre elles la de Boira, referent en atac. Malgrat això, el Premià va sortir molt bé i abocat a l’atac va intentar marcar de totes les maneres. Els números són clars: 15 xuts a porta en 90 minuts pels del Maresme per 3 del Gavà. José Antonio, Fran Jerez i Ortega van tenir les millors ocasions al llarg dels primers 60 minuts, amb xuts llunyans, tot i que sense èxit.

A la segona meitat el Gavà ho va intentar, i al 66′ va tenir el primer xut a porta. I dos minuts més tard, va arribar l’únic gol del matx. Un córner mal defensat del Premià va permetre una contra ràpida conduïda per Cervantes i finalitzada per Triguero. Els de Jaume Creixell encara van poder empatar a través d’un penal xiulat a Alegre sobre José Antonio a cinc minuts pel final, però Sanchís va enviar la pilota a les mans d’un Adrià molt inspirat al llarg del partit. 3 punts més que es tornen a escapar del Municipal de Premià, i que mantenen el Premià cuer amb 20 punts en 30 partits. Aquest diumenge l’equip visita a domicili el Prat, 8è classificat amb 40 punts.