Futbol

El Premià deixa escapar una gran oportunitat al perdre davant el Palamós

Carles Sole

El CE Premià no va poder amb el Palamos

Derrota del CE Premià per 0-2 davant un rival directe com el Palamós. Els visitants van marcar tots dos gols a pilota aturada. Micaló i Javi Rodríguez en van ser els autors. El Premià segueix cuer amb 19 punts, i aquest cap de setmana visita El Masnou.

El partit entre el Premià i el Palamós, dos rivals directes i necessitats de punts, va deixar una victòria pels visitants amb un resultat de 0-2. El matx no va tenir un dominador clar, tot i que el pes, si és que el va portar algú, el va dur el Premià. Malgrat tot, l’efectivitat va ser pels palamosins, que van marcar tots dos gols amb jugades a pilota aturada.

El partit va començar marcat pel desconcert, ja que el transcurs del mateix es va haver d’aturar més de 10 minuts a causa de la lesió muscular de l’àrbitre Otal González. Un cop un dels seus assistents va ocupar el seu lloc i Otal González va passar a la banda com a assitent, el joc es va reprendre. Fruit del desconcert va arribar el 0-1. Una falta picada per Jaume la va pentinar Vichu, que va habilitar un Micaló que, sol al segon pal, va marcar el primer gol (27′). El domini va ser pels de Jaume Creixell en els últims minuts del primer temps. Cal destacar, com a nota negativa, la lesió muscular que va patir Víctor Morillo al 42′, que el deixarà apartat dels terrenys de joc entre tres setmanes i un mes.

El segon temps també va deixar un Premià que buscava el gol amb insistència, però el porter Bayona, molt inspirat, va anul·lar una vegada i una altra totes les pretensions dels premianencs. Al minut 71 va arribar la sentència amb un gran gol de Javi Rodríguez. Un córner servit des de la dreta de la porteria de Miguel Ángel el va aprofitar el davanter palamosí per fer la sentència amb una rematada de cap.

Nova derrota per un Premià que necessita sumar urgentment per allunyar-se de la cua de la taula. Els premianencs segueixen últims amb 19 punts, a 12 de la salvació, que la marca l’Amposta. Els de Creixell es desplacen aquest diumenge a l’Estadi Municipal d’El Masnou, un rival directe (18è amb 29 punts) també necessitat de punts.