El Premià descobreix més potencial (3-1)

El Club Esportiu Premià va superar el Lloreda per 3 gols a 1 en un gran partit dels homes de Jordi Costa. Encapçalen la Segona Catalana amb 42 punts, els mateixos que Sant Joan Montcada. L’equip premianenc de futbol va fer la millor mitja hora de la temporada en la primera part del partit contra el Lloreda. Als 25 segons de partit, Valderas ja havia obert la llauna i el primer gol no va fer més que donar seguretat. Una primera part plena d’ocasions, bones jugades i fins i tot certa relaxació. El Lloreda va aprofitar una falta abans del descans per empatar el partit i posar la por al cos de l’afició del Municipal. Lluny de patir, l’equip que entrena Jordi Costa va fer una passada endavant en la segona meitat. Va seguir movent la pilota amb criteri i Valderas només va trigar sis minuts en tornar a avançar els premianencs. La intensitat va ser la clau de l’èxit de la victoria. El Premià no va abaixar la guardia i Fede va donar la tranquil·litat absoluta amb el tercer gol. Massa diferencia per a un Lloreda que es va veure superat en tot moment.

Premià i Lloreda al Municipal premianenc

                                Premià i Lloreda al Municipal premianenc

El tècnic premianenc, Jordi Costa, marxava molt satisfet amb la imatge i el treball dels seus jugadors i va voler felicitar la bona feina feta. Amb la d’ahir, els premianencs sumen 7 victòries a casa en vuit partits i segueixen al capdavant de la Segona Catalana amb 42 punts, els mateixos que el Sant Joan Montcada. La Segona Catalana s’atura el proper cap de setmana per Carnestoltes i torna a partir del 14 de febrer amb la vintena jornada. Serà llavors quan els premianencs visitaran el camp de la Gramanet.

Salutació de Premià i Lloreda                                                                                Salutació entre Premià i Lloreda

Escolta l’entrevista amb Jordi Costa
Ir a descargar

Escolta l’entrevista amb Valderas
Descarrega

REVIU ELS GOLS:

Gol de Valderas (1-0)
Descarrega

Gol de Valderas (2-1)
Descarrega

Gol de Fede (3-1)
Descarrega

 

Els premianencs fent exercicis d'escalfament

                                  Els premianencs fent exercicis d’escalfament

 

                  

Be the first to comment on "El Premià descobreix més potencial (3-1)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »