Futbol

Futbol

El Premià manté la mala ratxa i perd a Castelldefels

Carles Sole

Nova derrota del CE Premià per 2 a 1 a Castelldefels. Bon partit dels premianencs tot i el resultat, que van poder anar al descansa amb avantatge en el marcador. L’equip segueix cuer amb 11 punts, i aquest diumenge rep el Cornellà.

El Premià va tornar a perdre, aquest passat cap de setmana en la visita a Castelldefels. El partit va tenir, en conjunt, un domini altern; i va oferir possibilitats de gol als dos equips. Finalment, però, el resultat es va decantar pel conjunt mariner. Amb baixes destacables com les d’Ortega, tot i el debut de Morillo, Jaume Creixell no va poder trobar la tecla que permetés al seu equip sumar com a mínim un punt.

El primer temps va ser clarament del Premià, que va tenir en Boniquet, ben secundat per Peke i Sanchís, el seu millor home. Peke va forçar un penal al minut 5 que va transformar Morillo. A partir de llavors, ocasions clares pel Premià, que va rebre una gerra d’aigua freda al minut 11 de partit. Peramos rematava una centrada de Joel que convertia en gol i posava les taules a l’electrònic. Boniquet tenia bones arribades però en cap moment es va poder concretar el gol. I Boris va marcar diferències. Minut 46, mintu fatídic. Després de recollir una pilota a la sortida d’un còrner picat pel Premià, era Boris qui galopava tot el camp i marcava un golàs des de molt lluny, superant amb elegància Miguel Angel.

Així es va arribar al descans, amb el resultat final brillant al marcador. El segon temps va donar pas a un Castelldefels amb més ritme i amb més ocasions, tot i que el Premià també va poder empatar amb algunes ocasions menys. El Castelldefels també va poder sentenciar davant el desgast físic del Premià, que va veure com Peke era expulsat per doble groga al límit del temps reglamentari. Al final, 3 punts que es quedaven a Castelldefels i que mantenen al Premià com a cuer amb només 11 punts en 21 jornades. Aquest cap de setmana els premianencs reben el Cornellà, 4t classificat amb 34 punts.