25 de gener de 2015

Futbol

Futbol

El Premià marca el camí a seguir (0-2)

Còmoda victòria del Club Esportiu Premià davant el Dinàmic Batlló per 2 gols a 0, i l’equip és segon amb 33 punts, tot just començar la segona volta del campionat.

El Premià es va imposar al Dinàmic Batlló gràcies a una molt bona segona part, on l’entrada d’Ivan Navarro i Borja van donar més intensitat i bones idees als premianencs. Tot i ser al camp de l’Energia, el Premià no va sortir gaire endollat i la primera part va ser força estancada, sense joc interior ni linies de passada. Massa ansietat tenien Enrique i Fede a la davantera, volent aprofitar sense sort els regals d’una defensa massa avançada i a Oscar (porter rival) que vivia més aprop de la corona de l’àrea que no pas la línia de gol. Tot i així el marcador no es va moure. I va ser amb els canvis que el Premià va aconseguir la metamorfosi. Joc directe i control total del partit i la pilota. El perill exterior arribava des de totes dues bandes i no vam trigar a veure com Edu Camps marcava el primer a plaer, gràcies al refús del pal després d’un xut potent d’Enrique. El segon va arribar d’un xut magistral de Borja, que des de la punta dreta de l’àrea l’enviava al fons de la porteria, per l’escaire. Va ser una segona part massa intensa per a un Dinàmic Batlló que no té prous recursos per a aturar el Premià i està passant força problemes per a sumar punts a Segona Catalana. Val a dir a més, que només poden entrenar a ple rendiment un dia a la setmana i els hi està passant massa factura. Veure’ m que passa d’aquí al final, però el que és clar és que amb la victòria, els d’Ivan Rodríguez  aconsegueix sumar la quarta victòria consecutiva, tot i que el tècnic creu que l’equip encara té marge de millora. A la segona part vam poder veure cares noves com el mateix Navarro, i també Gerard Coronado, que debutava amb l’equip. Bona connexió entre l’ex del Terrassa i Eric Diaz, juntament amb Enrique i Camps. El millor moment segurament de forma del Premià i auguren bones vibracions en aquesta segona part del campionat.

El Premià s'exercita poc abans de començar el partit al camp de l'Energia.

El Premià s’exercita poc abans de començar el partit al camp de l’Energia.

Gràcies als tres punts, el Premià allunya els fantasmes i s’imposa a un rival menor gràcies al que suma 33 punts al grup dos de Segona Catalana, que el fan ser segon en solitari, a 7 punts encara del Mataró, que és el líder i tampoc no afluixa. Els groc-i-negres van marcar el gol de la victòria davant el Singuerlin (2-1) en la última jugada del partit, gràcies a un gol de Lluis. Una jornada que deixava també la derrota del Ripollet al camp de l’equip revelació, el Sant Joan Montcada (2-0) i l’empat del Llefià al camp del Cirera (1-1).