18 d'octubre de 2015

Futbol

Futbol

El Premià segueix en ratxa (4-1)

El Club Esportiu Premià va guanyar el Baró de Viver (4-1) en una nova golejada. Nou gols en dos partits, i l’equip segueix segon al grup 2 de Segona Catalana amb 16 punts. L’equip premianenc va imposar la seva llei a les acaballes de la primera part amb una rematada de cap de Fede i un gran gol de Valderas. El 2 a 0 va fer que la segona part comencés descafeïnada, amb un Baró de Viver jugant directe per retallar diferencies. I l’aposta els va sortir bé. Amb tot per decidir (2-1) el Premià va confiar en el cap de Fede i una individualitat d’Eric Diaz per sumar els tres punts i seguir imbatuts a casa. El tècnic, Jordi Costa, valorava la bona feina de l’equip i l’efectivitat de cara a gol.

Moment del partit entre Premià i Baró de Viver / M. Subiranas

El fet que el Baró de Viver es mostrés molt intens durant tota la primera part va permetre veure un gran espectacle de futbol. El mig del camp manava i és per això que Jordi Costa va buscar l’equilibri amb Mati, Xavi Campos i Gerard Alonso. L’objectiu és partir des del carril central per obrir a l’exterior, on Valderas, Eric Diaz i Fede buscaven matar. La primera part va ser elèctrica, sense marge d’error i poques maniobres. Només dos trets diferencials van donar avantatge als premianencs. Tenir les assistències de Borja (ahir dos mes) i comptar amb les individualitats de Valderas (enèrgic i portant de curcoll a els marcadors rivals). Si li sumes el bon moment de forma de Fede, amb dos gols més de cap ahir i l’impuls de qualitat d’Eric Diaz, que va tornar a tancar la golejada marxant de tots, tens una recepta infalible.

El Premià s’agrada i crema etapes. Assegura Jordi Costa que el joc dels seus jugadors ha d’anar evolucionant amb el pas dels partits.  I cert és que la victòria deixa estadístiques positives. Tots els partits de casa s’han guanyat. L’equip és el màxim golejador del grup 2, amb 16 dianes, i també el que menys gols rep, només 4. Més qüestions positives és que el fet de golejar amb un quart d’hora de marge pel final permet que jugadors amb menys recorregut vagin demostrant la valia: Finidi, Joan, Guti, Yassin i Martin van tornar a tenir minuts. I per acabar-ho d’adobar, l’Europa B va empatar el seu derbi amb el Martinenc (1-1) així que el liderat és només a un punt.