1 de febrer de 2015

Futbol

Futbol

El Premià s’endú el duel directe contra el Lloreda (3-1)

El Club Esportiu Premià es va imposar al Lloreda per 3 gols a 1 i els d’Ivan Rodríguez són segons amb 3 punts de marge sobre els perseguidors. El partit va ser un dels més atractius de tota la temporada. El fet que Premià i Lloreda es juguessin tres punts importants feia preveure que seria un duel molt disputat i realment així es va viure. Els dos equips van sortir a mossegar, a desplegar el millor futbol que tenen i això ho va agraïr l’afició, tot i que també els nervis afloràven a cada ocasió de perill dels badalonins. Hem de tenir en compte que  no n’hi va haver gaire de clares, i tots dos equips van saber aprofitar els seus moments. Primer es va avançar el Lloreda, gràcies a un gol de Rojas, el capità. Va ser molt murri el central rival a l’hroa de trobar el forat de la porteria després de diversos refusos defensius. A la tercera va arribar el primer del partit (0-1) Això sí, només tres minuts va trigar a reaccionar el Premià. Angel igualava el partit pels premianencs, també a la sortida d’un còrner, després d’intentar fer gol en vàries ocasions en la mateixa jugada, dins una àrea rival molt atapeïda. Ja a la segona part, el Premià va ser capaç d’imposar-se pel físic i les ocasions més clares van ser dels locals. Molt hàbil va ser Fede per avançar-se al seu marcador i rematar de cap un servei de banda de Kílian(2-1). Un gol que serveia per a remuntar el partit.

Premià i Lloreda es saluden abans d'iniciar el partit.

Premià i Lloreda es saluden abans d’iniciar el partit.

Sens dubte la nota negativa va ser la lesió de Juanuto, el porter del Lloreda, que es va trencar la ròtula al fer un refús. Més de vint minuts va trigar en arribar l’ambulància, el temps que va estar el partit aturat. El matx es va reanudar quan només faltàven 4 minuts per al final, i tot i algun ensurt del Lloreda, els premianencs van ampliar el compte golejador gràcies a una genialitat de Borja (3-1). El lateral premianenc va marxar sol per la banda dreta, es va perfil des de fora l’àrea i va creuar un xut a l’escaire. Una obra mestre que es convertia en el tercer gol i sentenciava el partit. El tècnic, Ivan Rodríguez, es mostrava content per la victòria.

Moment del partit entre Premià i Lloreda

Amb el resultat final, el Premià ha sumat els últims 15 punts de competició, la millor xifra de la temporada. Ara l’equip és segon en solitari, i ja a tres punts de diferència del tercer classificat. La setmana que ve, visiten l’Olimpic Can Fatjó.