Futbol

El Premià suma la segona victòria de l'any davant l'Ascó en dos minuts màgics

Carles Sole

Una jugada del partit de l'anada entre l'Ascó i el CE Premià. Font: fcasco.com

El CE Premià va sumar la segona victòria de la temporada (primera de l’etapa Creixell) davant un rival directe, l’Ascó. Els premianencs van haver de capgirar un resultat advers (final: 2-1). Jaume Creixell va patir nombroses baixes al llarg del matx. Segueixen cuers a 10 punts de la salvació.

La segona victòria de la present temporada s’ha fet esperar fins la jornada que fa 24 al calendari de 3a divisió. El triomf, molt suat, es va sumar davant l’Ascó amb un resultat final de 2 a 1. Des d’un bon inici, però, l’equip de Jaume Creixell va haver de nedar contracorrent per superar un rival directe. Al minut 9 Miguel Ángel, porter premianenc, va regalar una pilota a José Ramon que no va desaprofitar per fer el primer gol del matx. En el primer temps poc futbol i poques ocasions pels dos conjunts, que es mostraven imprecisos sobre el terreny de joc.

Però la represa va ser totalment diferent, ja que el Premià va sortir dels vestidors amb una injecció de moral que li va permetre, de la mà d’un gran José Antonio, remuntar el partit. L’Ascó podia fer el segon gol deu minuts després de començar el segon temps, però German no va ser capaç de sentenciar a porteria buida. José Antonio es mostrava molt incisiu i era objecte d’un possible penal a l’àrea visitant, que Calle Martínez no va assenyalar. I en dos minuts màgics els aficionats de Premià van passar del nerviosisme al goig. Sanchís va fer el primer rematant a l’àrea petita una centrada de Cuadras (25′). Just un minut més tard, el protagonista del partit, José Antonio, va recuperar una pilota aprofitant una errada del porter Cabecès per culminar la remuntada i causar el deliri a l’afició premianenca.

Fins al final del partit, el Premià va poder sentenciar el marcador però la manca d’encert ho va impedir. Mohedano ho va intentar pels de Mauro Ravnic, però també sense èxit. Un punt negatiu en el gran partit de José Antonio va ser la segona groga que va veure al minut 91, fet que deixava el Premià amb 10 homes i que li impedirà visitar el Reus diumenge vinent. 3 punts, doncs, que arriben després de moltes setmanes i que li permeten al conjunt maresmenc sumar 16 punts en total, a 10 de la salvació. Primera victòria amb Jaume Creixell a la banqueta del Premià. La nota negativa de la jornada la van protagonitzar Javi González, amb un trencament del tabic nasal; Albert Cuadras, amb un esguinç de 2n grau en un turmell; i Ivan Boniquet, que a causa d’una contusió va patir un episodi de migranyes.