Futbol

Futbol

El Premià suma un punt estèril a El Masnou

Carles Sole

El CE Premià va empatar (1-1) amb un gol in extremis de Fran Jerez. El primer temps, pel Masnou; en el segon, domini del Premià. El punt no serveix de massa a cap dels dos equips. El Premià segueix cuer amb 20 punts, a l’espera de rebre aquest diumenge el Gavà, i prácticamente sense opcions de salvació.

El derbi maresmenc entre El Masnou i el Premià va deixar poc futbol, i va deixar, sobretot, un punt inútil per a cada equip. Els masnovins van dominar la primera part en l’apartat d’ocasions, comandats per un gran Josu i un gran Xavi Garcia. Aquests dos jugadors van protagonitzar ocasions de perill pels de Claudio Festa, i van ser els encarregats de fer el primer gol al minut 32. Josu centrava des de la banda esquerra i Xavi Garcia rematava per posar l’1-0 en el marcador. Els premianencs no estaven fins, i així ho demostraven les poques pilotes que tocaven els davanters del conjunt entrenat per Jaume Creixell.

Però en el segon temps, el guió va canviar radicalment. El Premià va sortir endollat i va protagonitzar dues jugades que van acabar amb dues rematades al pal (Sanchís al 47’ i José Antonio Aguilar al 71’). Després d’estirar les línies i assetjar la porteria d’El Masnou, el Premià va tenir el seu premi. A les acaballes del matx i a la desesperada, una gran jugada de José Antonio va habilitar a la frontal de l’àrea un Fran Jerez que, fent gala d’una gran habilitat xutant escorat a l’escaire de la porteria, va aconseguir l’empat definitiu. Fruit de la tensió, a l’acabar el partit hi va haver una petita pica-baralla sobre el terreny de joc que va desencadenar l’expulsió per vermella directa d’Edu Marcel.

Els dos equips, doncs, van sumar 1 punt en la 29a jornada de lliga del grup 5è de 3a divisió. Un empat estèril, ja que els dos equips segueixen en descens. El Premià és ucer amb 20 punts, i aquest diumenge rep el Gavà (12è amb 37 punts).