22 de febrer de 2016

Futbol

Futbol

El Premià supera l’Europa B i suma la novena victòria a casa (3-1)

El Club Esportiu Premià va superar l’Europa B (3-1) i manté el colíderat de Segona Catalana amb 46 punts, gràcies als gols de Fede, Àngel i Larbi. El Premià va saltar al Municipal amb set de venjança contra un Europa B que va ser el primer equip que els va guanyar aquesta temporada. El conjunt de Jordi Costa va fer una primera part molt seriosa, portant la iniciativa i el ritme del partit, creant ocasions i evitant que l’Europa fes mal. Un gol de Fede al minut 13 va permetre als premianencs marxar al descans guanyant, però amb la sensació d’haver deixat viu un rival perillós. A la represa, Àngel es va encarregar d’àmpliar l’avantatge i el 2 a 0 va fer abaixar la guàrdia. L’Europa va aprofitar-ho per a fer fins a 4 canvis, revolucionar el partit i escurçar distàncies. Amb el 2 a 1, els últims minuts van ser de patiment.

Premià i Europa B s'enfrontaven al Municipal. Foto: M. Subiranas

Premià i Europa B s’enfrontaven al Municipal. Foto: M. Subiranas

L’Europa B es va volcar buscant l’empat i el Premià rebutjava cada pilota que suposava una amenaça. Els premianencs van aprofitar una badada defensiva per a que Larbi fes el 3 a 1 definitiu i culminés un bon partit que dóna tres punts més als premianencsEl tècnic, Jordi Costa, satisfet per la primera part que van fer els seus, assegura que és impossible mantenir el bon nivell competitiu els noranta minuts i afirma que toca felicitar l’equip per la victòria. La d’ahir és la novena victòria del Premià com a local en deu partits. Uns grans números que deixen l’equip colíder del grup 2 de Segona Catalana amb 46 punts. El gran rival a batre, el Sant Joan Montcada, també va guanyar ahir el Lloreda, així que tots dos equips comparteixen encara el liderat.