El Premis de Comunicació Local reconeixen la feina de la ràdio local en els moments més crítics de la pandèmia

Premis Comunicació Local 2020Premis Comunicació Local 2020

Aquesta setmana durant la celebració del MAC, el Mercat de l’Audiosivual de Catalunya, es van donar a conèixer els guardonats dels Premis de Comunicació Local de Catalunya i que portaven vuit anys sense convocar-se.

El jurat, presidit per Emili Prado, catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB i director de la revista del CAC, ha valorat de 93 projectes de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat. Lliurant premis en les categories de Millor televisió i ràdio local, millor digital de proximitat, millors continguts d’àudio, televisió i multimèdia i per últim, un premi dedicat a la trajectòria professional per l’esforç i el treball. Aquest ha estat atorgat per decisió unànime del jurat a tots els equips de les ràdios i televisions locals que han treballat en difícils circumstàncies durant els moments més crítics de la pandèmia.

Val a dir que en el cas de Ràdio Premià de Mar, es va apostar per una programació adaptada a les mesures de confinament i el teletreball dels professionals del mitjà, oferint una programació especial i pensada per la circumstància. A banda de la programació especial informativa, el magazine “Ona Maresme” va mantenir les seves emissions, igualment que els butlletins informatius i l’actualitat esportiva. A més, es van crear dos formats inèdits anomenats “El Balcó de Ràdio Premià de Mar” i que emetía cada dia a les vuit del vespre els aplaudiments dedicats als sanitaris i repasava l’actualitat canviant de la jornada. El segon format especial va ser el “Queda’t a casa”, un magazine d’entreteniment que es composava de notes d’audios dels oients que s’animen a cantar, enviar missatges d’ànims i explicar acudits a través de les notes de veu que arribaven a l’emissora.

Translate »