15 de setembre de 2015

Futbol

Futbol

El primer punt de la temporada (1-1)

L’Empenta va sumar diumenge el primer punt de la temporada al grup 4 de Tercera Catalana gràcies a un gol de Cristian Moya, des del punt de penal, que dóna als de Marcelino Roldán un premi a la constància. Després de la bogeria del partit a Cabrera, on l’equip va acabar perdent (4-2) un partit que empataven al descans, l’Empenta necessitava guanyar confiança. I un punt sempre va bé. Certament el partit va ser brut, travat i costava jugar a futbol en molts moments. Els dos equips semblaven desconnectats, més pendents de saltar al mínim contacte i marxar del partit que no pas de crear joc. Les picabaralles no deixaven marge a veure bon futbol, però la graderia es conformava amb sumar.

Empenta i Arenys de Mar disputaven la segona jornada a 3cat4

L’Arenys es va avançar amb un xut creuat des de l’esquerra, a l’interior de l’àrea. Els del maresme s’aferraven als tres punts, però no comptaven amb uns bons minuts finals de l’Empenta. Els premianencs es van bolcar amb més intenció que ocasions i van aconseguir empatar des dels onze metres, després que Cristian Moya transformés un penal clar (1-1). El marcador ja no es va moure, perquè l’àrbitre va decidir anul·lar un gol legal també a Moya, només un minut més tard. “L’empat és bo perquè ens convida a creure. Hem de correr i deixar-nos la pell en cada moment. Això és el que vol aquesta categoria” deia Marce en acabar el matx. Amb l’empat, l’Empenta comença a omplir la taula classificatòria amb un puntet, que deixa l’equip catorzè.