El procés de participació obert pel PSC enfronta govern i oposició

A partir d’aquest dijous dia 14 la seu de l’agrupació local del P-S-C acollirà una exposició pública del projecte de la plaça dels Països Catalans. L’objectiu de la formació socialista és donar fonaments tant a militants com a la resta de premianencs perquè presentin les seves queixes al respecte: durant deu dies es mostraran els plànols tant de l’aparcament com de la nova plaça i el dia 23 d’octubre es farà una assemblea que servirà per elaborar les al·legacions al projecte.

La iniciativa es va fer pública divendres a través del diari “El punt” i l’alcalde Miquel Buch en va fer esment a l’espai mensual d’aquesta emissora “Parla l’alcalde”. Per Buch, el fet que els socialistes encetin un procés propi de participació ciutadana dóna la raó a l’equip de govern amb el plantejament inicial de la transformació de la plaça.

En el mateix espai, Miquel Buch va acusar els socialistes de jugar brut i de mentir durant els plens on s’ha debatut el projecte de la plaça dels Països Catalans.

És per tot això, tant per conèixer el projecte com per saber com s’han rebut les acusacions de l’alcalde, que des del Premià Notícies hem anat a buscar el primer secretari de l’agrupació local del Partit dels Socialistes, Tomàs Esteban.

Be the first to comment on "El procés de participació obert pel PSC enfronta govern i oposició"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »