El professor Daniel Raventós parla de renda bàsica a la cooperativa Gafarrons

Trenta persones van assistir ahir al vespre a la xerrada sobre la renda bàsica que es va fer al local dela Cooperativade Consum Gafarrons. El professor dela Universitatde Barcelona Daniel Raventós va descriure el concepte de renda bàsica i la influència transformadora que tindria en la societat.La CooperativaGafarronsatura ara les seves conferències i projeccions fins al mes de setembre.

Una trentena de persones van presenciar ahir al vespre la conferència del professor Daniel Raventós ala Cooperativade Consum Gafarrons. Raventós, professor del Departament de Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials dela Universitatde Barcelona va parlar sobre el concepte de renda bàsica. Un tema que ens podria semblar d’economia-ficció però sobre el qual ja s’ha començat a teoritzar. Un dels membres de la cooperativa, Lluís Soler ha explicat al Premià Notícies què és i què suposaria el que es coneix com a renda bàsica.

Les conferències “Els dilluns de Gafarrons” es reprendran el proper mes de setembre, probablement amb la projecció d’un documental sobre l’obsolescència programada, l’estratègia comercial de fabricar productes que al cap d’un temps deixaran de funcionar.

Be the first to comment on "El professor Daniel Raventós parla de renda bàsica a la cooperativa Gafarrons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »