El PSC creu que el model del teatre de l’Amistat s’ha revisat a la baixa

El PSC de Premià de Mar considera que el teatre de l’Amistat és un model a la baixa del que s’havia previst inicialment. Els socialistes premianencs creuen que la fallida d’Imaga SA és conseqüència de la política que portat l’Equip de Govern respecte al teatre buscant retallar el pressupost i primant el calendari de la inauguració. Dimarts es va anunciar el concurs de creditors d’Imaga i que Arumí SA es farà càrrec de finalitzar les obres del teatre.

Ja us avançàvem ahir que el PSC de Premià de Mar denunciava a través d’una nota de premsa que l’ensurt que s’ha viscut a les obres de l’Amistat arran del concurs de creditors presentat per l’empresa Imaga SA era conseqüència de la política duta a terme per l’Equip de Govern respecte a aquest equipament. En concret, els socialistes consideren que s’ha primat el calendari d’inauguració i les retallades pressupostàries abans que dotar la ciutat d’un teatre de referència.

Li demanem una explicació sobre aquestes afirmacions al Primer Secretari i portaveu del PSC de Premià de Mar, Tomàs Esteban.

Be the first to comment on "El PSC creu que el model del teatre de l’Amistat s’ha revisat a la baixa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »