El PSC de Premià de Mar ha participat al plenari de la conferència oberta ‘Catalunya causa comuna’

Membres de l’agrupació local del PSC de Premià de Mar van participar dissabte en el primer plenari de la conferència oberta ‘Catalunya Causa Comuna’. En el plenari es van treballar temes com l’ensenyament, el catalanisme o la crisi. En la sessió es va fer especial atenció en la importància de que la ciutadania participi més activament en els temes que li són més propers.

L’Agrupació del PSC de Premià de Mar va participar dissabte a Barcelona al primer plenari de la Conferència Oberta Catalunya Causa Comuna. Els socialistes premianencs van participar activament en un seguit de debats que giraven al voltant de temes com l’ensenyament, la joventut, el catalanisme o la crisi.

Del plenari de dissabte van sorgir un seguit de recomanacions d’entre les quals destaca la importància de que la ciutadania participi més en les qüestions que els afecten directament.

Segons es desprèn del web del PSC, Catalunya Causa Comuna és un projecte per generar debats i propostes, on col·laboren gent sense filiació política amb activistes polítics, socials i sindicals capaços de treballar transversalment. L’objectiu és crear una aliança per la revitalització democràtica.

A banda d’aquest tema, la notícia política del dia és el relleu de José Zaragoza per Jaume Collboni per dirigir la propera campanya del PSC. Demanat sobre aquesta qüestió, Tomàs Esteban ha recordat que els canvis són una conseqüència del darrer congrés del PSC. El portaveu socialista a Premià de Mar, Tomàs Esteban, ha destacat la importància de la feina feta èr José Zaragoza al si del partit.

El president Montilla va presentar ahir el seu nou equip de campanya, liderat per Jaume Collboni. Segons va dir, la campanya estarà basada en “idees i propostes amb confrontació sana de models”.

Be the first to comment on "El PSC de Premià de Mar ha participat al plenari de la conferència oberta ‘Catalunya causa comuna’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »