El PSC del Maresme demana a la Generalitat que destini part del rescat al deute contret amb els ajuntaments

El Primer Secretari del PSC Maresme i Alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l’Alcalde de Sabadell i President de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, han demanat a la Generalitat que destini part dels recursos del Fons de Liquiditat Autonòmica a saldar el deute amb els ajuntaments de “manera urgent”.

Segons una nota del PSC del Maresme, Manuel Bustos, va reiterar dijous passat la seva petició al Govern perquè saldi el deute que acumula amb els ajuntaments. Bustos ha recordat que la Generalitat no va incloure el deute que acumula amb les corporacions locals quan es va acollir al fons per pagar proveïdors, i ha reclamat que ara alleugi els ajuntaments. Per la seva part, Xavier Amor, va voler recordar que després que les Diputacions avancessin part del deute, la Generalitat es va comprometre a liquidar el deute al novembre. Segons Amor, de no complir aquest compromís no només posarà les Diputacions en una difícil situació financera, sinó que abocaran els municipis a tancar amb dèficit i incomplir la llei d’estabilitat pressupostària. En la mateixa nota es destaca que el primer secretari dels socialistes maresmencs va explicar que els Ajuntaments són l’Administració més propera al ciutadà, que és qui exigeix la solució dels seus problemes més urgents, i, hores d’ara, no es tenen les eines necessàries, en part per culpa de l’ofegament al que els sotmet la Generalitat de Catalunya amb els deutes contrets.

Be the first to comment on "El PSC del Maresme demana a la Generalitat que destini part del rescat al deute contret amb els ajuntaments"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »