El PSC del Maresme demana a la Generalitat que pressioni l’Estat per tal que arribin els 300 milions compromesos per mobilitat a la comarca

Entrevista a Alícia Romero, diputada del PSC

Descarrega l’entrevista

L'autopista C-32 al seu pas per Mataró

L’autopista C-32 al seu pas per Mataró

La diputada socialista Alícia Romero s’ha mostrat avui satisfeta de la resolució del Parlament de la setmana passada que permetrà l’arribada de 97,4 MEUR a la comarca per fer actuacions en mobilitat i ha emplaçat la Generalitat que pressioni per tal que ara arribin la resta de diners, 300 milions, a què l’Estat es va comprometre l’any 2009. La setmana passada la comissió de territori va votar a favor una proposta del PSC presentada per Romero a fi que aquests 97,4 milions d’euros, que la Generalitat havia destinat a habitatge, facin cap finalment al Maresme. Ara caldrà consensuar entre les forces comarcals el destí concret de la inversió.

El Parlament va aprovar també una segona proposta del PSC que demanava a la Generalitat que exigeixi al Ministeri de Foment l’execució del projecte de defensa de la infraestructura ferroviària de la línia 1 de rodalies al seu pas per Cabrera de Mar.

Be the first to comment on "El PSC del Maresme demana a la Generalitat que pressioni l’Estat per tal que arribin els 300 milions compromesos per mobilitat a la comarca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »