El PSC demana la compareixença al Parlament dels antics responsables de Caixa Laietana per respondre pel cas de les preferents

Premià Notícies
Descarrega-te’l

Alícia RomeroEl grup socialista al Parlament de Catalunya ha demanat diverses compareixences a la Comissió d’Economia i Finances en relació  a les participacions preferents de Caixa Laietana. En concret es demana la compareixença de l’anterior Director General de Caixa Laietana, Josep Ibern, i de l’anterior President de la Fundació Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau. També s’ha demanat la presència d’un representant de la plataforma Estafabanca i d’un altre de la plataforma d’afectats per les preferents de Mataró perquè expliquin la situació en la qual es troben. La diputada socialista pel Maresme, Alícia Romero, ha explicat a Premià Notícies que amb aquestes compareixences es busca que els afectats puguin recuperar els seus diners i que els responsables d’aquesta situació donin compte a la Justícia, però també al Parlament.

Alícia Romero ha destacat la unitat política que hi ha sobre aquesta qüestió a l’Ajuntament de Mataró, però també a nivell de Parlament, perquè els afectats puguin recuperar els seus estalvis el més aviat possible.

Be the first to comment on "El PSC demana la compareixença al Parlament dels antics responsables de Caixa Laietana per respondre pel cas de les preferents"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »