El PSC duu a terme una enquesta per ajudar a elaborar el programa electoral

Aquests dies l’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya porta a terme una enquesta a Premià de Mar, l’objectiu és recollir opinions dels premianencs que ajudin a elaborar el programa electoral. L’enquesta prendrà una mostra de quatre-centes persones i para especial atenció als diferents barris del municipi. Els socialistes premianencs complementaran els resultats de l’enquesta amb els missatges rebuts a les xarxes socials.

L’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya està realitzant aquests dies una enquesta al municipi per tal de preparar el programa electoral. Cada quatre anys, els socialistes premianencs recorren a les enquestes per conèixer les inquietuds i intenció de vot dels ciutadans.  L’enquesta d’enguany prendrà una mostra de quatre-centes persones mantenint la proporcionalitat d’edat, gènere i barri. Pel candidat socialista Tomàs Esteban, aquest és un fet important perquè, encara que Premià de Mar és un municipi molt reduït, la realitat social és molt diferent d’un barri a un altre.

Tot i les enquestes, els socialistes tampoc descarten els actes participatius amb entitats i particulars, Esteban considera que són complementaris.

En aquestes eleccions caldrà afegir un nou sistema de comunicació amb els votants que era inexistent en comicis anteriors: les xarxes socials. Segons Esteban, són un mètode que tindrà un pes considerable.

En els darrers mesos, el Partit dels Socialistes de Premià de Mar ha posat en funcionament els comptes del candidat Tomàs Esteban a Facebook i a Twitter.

Be the first to comment on "El PSC duu a terme una enquesta per ajudar a elaborar el programa electoral"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.