EL PSC ha presentat al Parlament una pregunta dirigida al govern sobre el compromís de construir un nou CAP a Premià de Dalt

Ubicació del futur ambulatori mancomunat.

Ubicació del futur ambulatori mancomunat.

Novetats sobre el CAP que s’havia de fer al barri de Santa Anna de Premià de Dalt i que havia de donar servei també a Premià de Mar: el Grup Parlamentari Socialista ha entrat una pregunta al Parlament on demana al Govern de la Generalitat en quina situació es troba el compromís de construcció del nou CAP que ja s’hauria d’haver construït al barri de Sta. Anna de Premià de Dalt.

L’any 2005, la Generalitat de Catalunya, a través del departament de Salut i de l’INCASOL, van signar el conveni amb els ajuntaments de Teià i Premià de Dalt per la construcció d’un CAP i apartaments tutelats dotacionals. L’acord amb Teià es va executar però a Premià de Dalt, tot i quei el 2006 es van enderrocar les cases de la parcel.la que ha d’acollir l’equipament, les obres encara estan pendents.

La pregunta del PSC ha entrat al Parlament amb data 17 de juliol i demana resposta per escrit: la setmana que ve mirarem de parlar amb la Diputada Alícia Romero, que és qui la signa.

Be the first to comment on "EL PSC ha presentat al Parlament una pregunta dirigida al govern sobre el compromís de construir un nou CAP a Premià de Dalt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »