El PSC inaugura avui l’exposició dels projectes de la plaça dels PP.CC. i la Ronda Maresme

L’agrupació local del PSC de Premià de Mar inaugura avui al seu local l’exposició dels projectes de la plaça dels PP.CC., la ronda del Baix Maresme i la reforma del barri de Santa Maria. El primer secretari del partit a Premià, Tomàs Esteban, ha destacat la transparència de la iniciativa socialista, contraposant-la al procés de participació organitzat per l’Equip de Govern. L’exposició es podrà visitar fins el 2 de novembre, data en al qual el PSC celebrarà una assemblea extraordinària.

El PSC de Premià de Mar inaugura aquest vespre l’exposició pública de les actuacions de la Ronda del Maresme, la Plaça dels Països Catalans, i la remodelació del barri Cotet segons la llei de Barris.

Com ja avançava Premià Notícies aquest dilluns, el local dels socialistes al passatge Prim estarà obert al públic tots els dimarts i dijous a partir de les set de tarda per tal que els veïns que ho desitgin puguin rebre informació sobre aquestes projectes.

L’exposició dels projectes estarà oberta fins el 2 de novembre. Aquell dia el PSC celebrarà una assemblea extraordinària en la qual es recolliran les al·legacions fetes durant aquests dies.

El primer secretari dels socialistes premianencs i portaveu al Ple, Tomàs Esteban va dir a ‘Premià Notícies’ que el que proposa el PSC sí que és un procés transparent, contraposant-lo al que va organitzar l’Equip de Govern sobre la futura plaça dels Països Catalans.

Els socialistes premianencs penjaran el cartell de l’exposició pels plafons informatius dels carrers de la ciutat per donar a conèixer els projectes que s’hi presenten.

Be the first to comment on "El PSC inaugura avui l’exposició dels projectes de la plaça dels PP.CC. i la Ronda Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »