El PSC porta a la Taula del Comerç un pla de xoc amb 33 propostes: ajudes directes, indirectes, possibles línies de finançament i suport a treballadors

El PSC de Premià de Mar ha elaborat un paquet de 33 propostes de suport a comerços, autònoms i treballadors que ha traslladat avui al govern en la 2a reunió de la Taula de Suport al Comerç. El document es divideix en ajudes directes i indirectes a empreses i autònoms, la proposta de línies de finançament, i ajuts específics a treballadors. Destaquen, en el primer capítol, mesures com la creació d’una nova partida pressupostària d’ajuts, la creació d’una taula de llogaters per abordar la problemàtica de les quotes per a locals tancats, iniciar converses amb l’Incasol per mobilitzar fiances o la creació d’un fons que permeti avançar, a partir de les arques municipals, ajuts de la Generalitat o l’Estat. Escoltem el portaveu socialista David Gutiérrez:

Entre aquestes ajudes directes també hi consten l’exempció de taxes municipals o la subvenció a quotes de la seguretat social si es mantenen les plantilles. Entre les ajudes indirectes destaquen accions de promoció, suport financer, formació i accés a plataformes digitals de venda. D’altra banda aquest grup municipal ha demanat a l’alcalde que les banderes de l’Ajuntament onegin a mitja asta en senyal de dol.

Escolta la declaració sencera de David Gutiérrez:

Translate »