El PSC proposa posar en règim de lloguer les places d’aparcament

Imatge de l'aparcament de la nova biblioteca

Continua amb noves propostes la campanya de les eleccions municipals. El PSC de Premià de Mar proposa posar en règim de lloguer les places dels aparcaments públics de la ciutat. En una nota de premsa, els socialistes consideren que aquest sistema trauria vehicles dels carrers facilitant-ne la rotació. Encara en el capítol de campanya, l’anomenada plataforma ‘Premià en crisi’, proposa el vot en blanc com a mecanisme per aconseguir canviar la ciutat i el món des de la base.

Obrim aquí el capítol de campanya de les eleccions Municipals del dia 22. Els partits tenen sistemes diferents per fer arribar les seves propostes als possibles electors. Així, a banda dels actes habituals, estem veiem com l’ús de les xarxes socials s’estén en aquesta campanya, i també veiem el recurs a un sistema més tradicional com és el de les notes de premsa.

Aquest ha estat els sistema escollit pel PSC per explicar la seva proposta en matèria d’aparcaments a la ciutat, un dels temes centrals del programa socialista en aquesta campanya.

El PSC parteix de la base que la situació econòmica de les famílies i les reticències de les entitats bancàries a sonar crèdits, fa que sigui molt difícil col·locar les places d’aparcament públiques que disposa la ciutat. Davant d’aquesta situació, la proposta socialista planteja posar aquestes places en un règim de lloguer mitjançant contractes mensuals renovables i a preus assequibles, com ha explicat a Premià Notícies el candidat socialista a l’alcaldia de Premià de Mar, Tomàs Esteban.

Segons el socialistes, aquest sistema de lloguer mensual permetria que l’Ajuntament pogués posar les places al mercat quan la situació millori. D’altra banda els veïns podrien llogar la plaça cada mes tot depenent de la seva situació econòmica del moment.

Segons Tomàs Esteban, el sistema permetria treure cotxes del carrer i que l’Ajuntament pogués ingressar diners i en l’actualitat ja existeixen els mitjans tècnics que permetrien gestionar aquest sistema de lloguers. El candidat socialista ha explicat també que a Santa Coloma de Gramenet ja existeixen aparcaments que fan servir aquest sistema amb part de les seves places amb una utilització força elevada.

Seguim amb temes de campanya i ho fem per parlar-vos de l’anomenada plataforma ‘Premià en Crisi’, un grup que vol fer constar el seu desacord amb situacions generals, com la corrupció política, el canvi climàtic, les retallades socials o el Pla de Bolonya entre d’altres, però també de locals com l’actual Pla General, l’ús de la draga per regenerar les platges, la situació de can Sanpere o la manca d’habitatge social, entre d’altres.

En una nota que circula per internet, la plataforma ‘Premià en crisi’ indica textualment que ‘aquest poble i aquest món han de canviar de base’ i planteja com a objectius la igualtat, cooperació, cultura desmercantilitzada, defensa del medi ambient, autoorganització i drets socials. En la seva nota ‘Premià en crisi’ proposa que el dia 22 es voti en blanc i, fins i tot, explica la manera de fer-ho perquè el vot no resulti nul.

Fins el moment no hem pogut esbrinar qui hi ha al darrera d’aquesta plataforma. Tant aviat ho sapiguem podrem ampliar-vos aquesta informació.

Entrevista Bloc Municipal (2011.05.10)

Lluís Bernaus en un moment de l'entrevista

Tanquem ja la secció d’avui dedicada a la campanya per les eleccions municipals i ho fem explicant-vos que aquest matí hem tingut la segona de les entrevistes que des de la programació de Ràdio Premià de Mar us oferirem durant aquesta campanya als set candidats que opten a l’alcaldia de Premià de Mar. Avui era el torn de Lluís Bernaus, cap de llista del Bloc Municipal de Catalunya. Aquestes entrevistes, que condueix la nostra companya Lola Busquets, les podeu escoltar cada dia a 2/4 de 12 del migdia, en el tram final del programa ‘Tot d’Una’. També us les oferim en diferit a les 10 de la nit, a l’inici de la nostra programació nocturna i les podreu escoltar a tothora al bloc que dediquem al seguiment de la campanya electoral.

Be the first to comment on "El PSC proposa posar en règim de lloguer les places d’aparcament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »