El reglament de Prestacions Econòmiques de Serveis Socials donarà les pautes que ha de seguir la regidoria per donar ajuts

Entrevista a Anna Maria Medina

Descarrega l’entrevista

Serveis socialsPremià de Mar ha adoptat el Reglament de Prestacions Econòmiques elaborat per la Diputació de Barcelona. El ple de novembre va aprovar l’adopció d’aquest document amb els vots a favor de l’equip de govern i la coalició d’esquerres, l’abstenció del PP i el vot contrari de Crida Premianenca. Segons ha explicat avui la regidora de Serveis Socials en essència seran pocs els canvis a la pràctica, però el reglament fixa unes pautes clares que han d’agilitar la tasca de la regidoria a l’hora de concedir prestacions fins i tot quan es tracti d’atendre situacions puntuals.

El reglament es va elaborar entre cinc municipis del Baix Maresme, entre ells Premià de Mar, l’any 2009, i ha estat adoptat per diverses poblacions de la demarcació de Barcelona, que l’han adaptat a la seva realitat i necessitats específiques. Segons Medina el document s’ha adoptat a Premià de Mar quatre anys després que fos elaborat perquè va arribar en el seu format definitiu el 2012 i després va haver de ser revisat pels serveis jurídics de l’Ajuntament.

Be the first to comment on "El reglament de Prestacions Econòmiques de Serveis Socials donarà les pautes que ha de seguir la regidoria per donar ajuts"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »