El sènior femení de l’AB Premià confirma 4 cares noves i 3 renovacions

El sènior femení ha presentat 4 nous fitxatges per a la propera temporada a Copa Catalunya. La direcció esportiva de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar actualitza i millora una plantilla que competirà en la màxima categoria del bàsquet català. S’han confirmat les renovacions de Sandra López, Berta Plandolit i Emma Barceló. Només tres jugadores es mantindran al primer equip i això obliga a fitxar per aconseguir un equip competitiu. El coordinador del club i director esportiu, Enric Cervera, ha confirmat els fitxatges de Maria Marroco, provinent de la JET de Terrassa, Mireia Amigó i Maria Oquendo del Femení Sant Adrià i Maria Massuet, jugadora que fins ara formava part del Boet Mataró.

Cervera afirma que caldrà tancar alguna jugadora exterior i una o dues interiors. Dos fitxatges que espera assegurar abans del mes de juliol. També és cert que hi haurà jugadores que no marxaran del club i competiran amb el sènior B, tot i que també estaran disponibles per al primer equip sempre que siguin necessàries. Parlem de Laia Rubio, Helena Buscató i Judit Lirio.

D’altra banda, ser de Copa també implica acomplir una sèrie de condicionants pel que fa a instal·lacions. Una qüestió en la que s’està treballant “sense problemes”, perquè, segons Cervera, l’Ajuntament posarà totes les facilitats.

També estem pendents del sènior masculí, que ha aconseguit renovar a bona part del bloc per competir de nou a Tercera Catalana. S’espera que hi hagi nous fitxatges i que l’equip es plantegi objectius agosarats.

Escolta l’entrevista amb Enric Cervera, AB Premià

Translate »