Bàsquet

Bàsquet

El sènior femení de l'ABPremià torna a perdre però segueix millorant

Carles Sole

Derrota contra Vilassar de Dalt (72-87). L’equip, però, segueix anant a millor. Ara mateix és penúltim, en descens directe.
El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià va perdre aquest passat cap de setmana a casa davant el Vilassar de Dalt per 72 a 85. Les premianenques van jugar un molt bon partit i no va ser fins els últims minuts que el Vilassar va poder sumar la victòria. Uns últims minuts de mal joc del Premià, sumat a algunes decisions arbitrals i a l’encert de les de Vilassar va fer que el triomf es resistís al conjunt de Rafa Perdiguero.
Tot i així, l’equip millora setmana rere setmana. L’entrenador del sènior femení de l’ABPremià, Rafa Perdiguero, es va mostrar optimista ahir al Planetari. Amb aquesta derrota contra el Vilassar de Dalt, l’ABPremià cau en zona de descens directe al grup 2 de 1a Catalana femenina. L’equip suma ara mateix un balanç de 4 victòries i 15 derrotes. Les premianenques visiten aquest dissabte a la tarda la pista del Quart, 10è classificat.