12 de gener de 2016

Bàsquet

Bàsquet

El sènior femení està excel·lent (85-53)

S’ho va passar d’allò més bé el Pavelló premianenc amb la jornada 12 de Segona Catalana. El sènior femení rebia el Llefià (6é) amb la confiança d’haver guanyat a la dura pista de Banyoles i la seguretat de ser líders. L’equip de Rubén Zubillaga i Marc Illescas treballa bé tant a dins com a fora de la pista. I això es nota. El 2016 sembla no haver alterat el funcionament de l’equip femení, que lluny de notar la falta de ritme competitiu de l’aturada nadalenca, es va divertir jugant. Excel.lent joc exterior i de combinació que va anar obrint forat al marcador. Quan es van voler adonar, quasi sense voler parar, el descans les va obligar a treure el peu de l’accelerador (49-31).

L'equip sènior femení per a aquesta temporada 15-16

L’equip sènior femení per a aquesta temporada 15-16

La segona part va seguir el mateix guió, potser amb menys punteria. Minuts per a provar llançaments impossibles que valien punts i gaudir de bon bàsquet. Públic i jugadores van gaudir de l’espectacle final (85-53) amb +23 davant un bon rival. Una exhibició més per a un equip que sembla tenir pocs problemes a Segona, una categoria que lidera amb 23 punts i només una derrota en 12 partits. 8 victòries seguides que permeten ser optimistes.