4 de febrer de 2016

Bàsquet

Bàsquet

El sènior masculí fa més punts que el Boet (82-87)

El sènior masculí de l’Agrupació Basquet Premià va jugar un partit d’infart a la pista del Boet, a Mataró. Per classificació, els premianencs arribaven a la cita amb certa avantatge, però amb el xiulet inicial van comptar més les intencions, la intensitat i la rivalitat de sempre entre mataronins i premianencs. Amb cares noves, el Boet va sortir més endollat i va sorprenrdre els homes de Xavi Martín, que no esperaven un Boet tan efectiu. Va ser a la segona part quan van haver de posar-se a treballar. Martín va esperonar els seus al descans i van ser capaços d’anotar més de 60 punts en la segona part del partit. Increible. I van imposar-se en un final d’infart per cinc punts de diferència (82-87). Aquesta setmana hem volgut fer la crònica amb el capità de l’equip, Marc Subirà. Seus van ser 20 punts als últims quarts, així que aprofitem per a saber com està el vestidor amb aquesta bona victòria (també anímica) que els situa tercers de Tercera Catalana amb 30 punts, a un partit del Blanes i Sant Pol. Els premianencs s’enfrontaran la propera jornada al Tiana a domicili. Un partidàs entre 3r i 4rt, que arriben a la cita amb els mateixos punts i mateix objectiu: l’ascens.