6 d'abril de 2016

Bàsquet

Bàsquet

?El sèniors de l’AB Premià entren a la recta final guanyant

L’equip femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va sumar les dos punts de la pista del Salt. Una victòria que tot i fraguar-se per vint punts de diferència (52-72) no va ser tan plàcida. Les noies que entrena Rubén Zubillaga van haver de fer mans i mànigues per endur-se el partit i el premi les deixa encara líders de la Segona Catalana amb 38 punts. A més, guanyar el partit va servir per a girar full de la derrota contra el Minguella de l’última jornada, així que l’equip femení entra a la recta final del campionat amb opcions a tot. La propera setmana reben a casa el Calella, un rival de la part baixa que vol els punts per intentar fer-se amb la permànencia el més ràpid possible.

Escolta l’entrevista amb Rubén Zubillaga, tècnic del sènior femení AB Premià

El sènior masculí va haver de recòrrer a la pròrroga per a superar un Calella impetuós. Un partit molt igualat en què els premianencs no van saber gestionar l’avantatge de 10 punts amb què va acabar el tercer quart. El Calella va anar escurçant diferències fins a igualar el partit i posar-se per davant a falta d’un minut per acabar. Amb els nervis a flor de pell, els homes que dirigeix Xavi Martín van fer una passa endavant i van aconseguir igualar el matx (79-79). Al temps extra, el sènior masculí va bordar la perfecció i va ser capaç d’anotar setze punts i deixar el Calella fred, sense anotar. El resultat final (91-79) permet l’equip masculí seguir de ple en la lluita per l’ascens. Quarts amb 42 punts, són a un partit d’atrapar els rivals de la part alta i no hi ha millor jornada que la de divendres per aconseguir-ho. El Pavelló acollirà a les 21 hores un duel directe per l’ascens que enfonta a Premià i Blanes. Dos punts vitals per saber les opcions reals que tindran els premainencs per ser a Segona Catalana el curs vinent. Fem la prèvia amb Xavi Martín al Planetari i parlem també del partit de dissabte, perquè en menys de 24 hores s’enfrontaran al Blanes i visitaran dissabte el Lloret.