Els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt avancen fons per a l’aplicació de la Llei de Barris

Premià Notícies Migdia
Descarrega-te’l

Presentació de les diverses millores plantejades en la Llei de Barris l'any 2011 a la BMR | Arxiu

Presentació de les diverses millores plantejades en la Llei de Barris l’any 2011 a la BMR | Arxiu

Les dificultats econòmiques per les que passa la Generalitat segueixen dificultant el procés d’execució de les obres de la Llei de Barris al barri de Santa Maria-Santa Anna Tió. En una entrevista aquest matí a Premià Notícies la tinent d’alcalde d’atenció a les persones, Anna Maria Medina, ha explicat que fruit d’aquestes dificultats els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt han hagut d’avançar part del pressupost que ha d’aportar la Generalitat. Durant la reunió els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt van expressar a la Generalitat la seva preocupació per les dificultats econòmiques que està patint l’administració catalana. Anna Maria Medina ha explicat que durant la reunió l’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, va traslladar la preocupació unànime d’ambdós consistoris al representant de la Generalitat present a l’acte: el delegat a la regió de Barcelona, Fernando Brea.

Malgrat l’alentiment de la Llei de Barris, Anna Maria Medina ha indicat que des de l’Ajuntament es preveu poder seguir amb els projectes d’integració de les dones i les persones en situació d’atur així com també les diverses obres previstes, d’entre les que Medina ha destacat l’adaptació segons criteris de gènere del Torrent de Santa Anna.

La tinent d’alcalde d’atenció a les persones de Premià de Mar ha explicat que ambdós ajuntaments premianencs estan en disposició d’avançar alguns dels recursos si és necessari però que per a les grans obres és necessari l’aval i la col·laboració de la Generalitat. A dia d’avui el Govern de la Generalitat deu en concepte de la Llei de Barris un total de 30.000 euros a l’ajuntament de Premià de Mar i 14.000 al consistori de Premià de Dalt.

Be the first to comment on "Els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt avancen fons per a l’aplicació de la Llei de Barris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »