Els ajuts del Consell Comarcal per menjador escolar arriben a 1.706.000 €

El Consell Comarcal del Maresme atorgarà aquest any ajuts de menjador escolar per valor d’un milió-706.000 euros, assolint que aquest curs 2012-2013 es beneficiïn de les ajudes de menjador escolar un total de 3.466 alumnes de primària i de secundària, una xifra que representa arribar a 900 escolars més que el curs passat. La xifra l’ha feta pública el mateix consell un cop el Departament d’Ensenyament ha confirmat a l’administració comarcal la quantitat econòmica que traspassarà per cobrir la demanda d’ajuts de menjador escolar al Maresme.

Aquest curs el Consell Comarcal havia rebut un total de 4.707 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar, un 18,22% menys que el curs anterior. D’aquest total de demandes finalment se’n podran atorgar 3.466, un 73% del total.

Recordem que el Consell Comarcal del Maresme té delegades les competències en matèria de beques i ajuts individuals de menjador escolar per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Cada any s’aproven les bases, de manera consensuada amb els ajuntaments, que estableixen els criteris per tal d’avaluar les sol·licituds presentades.

 

Be the first to comment on "Els ajuts del Consell Comarcal per menjador escolar arriben a 1.706.000 €"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »