Els alumnes de 6è de primària fan avui i demà les seves proves d’avaluació

241 alumnes de sisè de primària de Premià de Mar fan avui i demà les proves de nivell corresponents a aquest curs. Segons ha informat l’àrea d’Ensenyament, la principal novetat d’aquests proves és que es lliurarà a les famílies un informe que indicarà el nivell assolit pels alumnes. Avui es fan les proves de llengua catalana i matemàtiques i demà es faran les de llengua castellana i llengua estrangera.  

No deixem els temes d’ensenyament perquè un total de 71.387 alumnes de tot Catalunya fan entre avui i demà la prova d’avaluació de sisè de primària. Al Maresme, que pertany al servei territorial del Vallés Oriental-Maresme, s’avaluarà un total de 8.510 alumnes de 219 centres educatius. A Premià de Mar són 241 els alumnes de sisè que se sotmeten a aquestes proves aquests dos dies. La novetat més destacada d’enguany és la introducció en l’informe de cada l’alumne un nou full explicatiu que donarà més informació a les famílies, indicant el nivell assolit en cadascuna de les habilitats de les diferents àrees. Les proves serveixen per analitzar quin és el grau d’assoliment de les competències bàsiques en acabar l’educació primària. L’avaluació de sisè comprèn quatre matèries: llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera – francès i majoritàriament anglès – i matemàtiques.

En concret, aquest dimecres l’alumnat fa la prova de llengua catalana i matemàtiques i demà dijous serà el torn de la prova de llengua castellana i llengua estrangera, sigui anglès o francès.

Aquest és el tercer any que se celebra l’avaluació de sisè de primària.

Be the first to comment on "Els alumnes de 6è de primària fan avui i demà les seves proves d’avaluació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »