Els CAP celebren diumenge la Fira Comercial de Primavera

Els Comerços Associats de Premià de Mar organitzen per aquest diumenge la seva Fira Comercial de Primavera. Els botiguers que pertanyen a l’entitat oferiran durant tot el dia les seves restes de temporada a les parades que s’instal·laran al porxo de La Lió. El Taller de Ioga, l’Escola de Ball Loli i l’escola de ball L’Acadèmia, participaran a la fira fent diferents actuacions.

Ens anem avançant a algunes de les activitats que tindrem a la ciutat aquest cap de setmana, més enllà de les que ens han preparat els partits que es presenten a les eleccions.

La Rambla de la Lió serà novament l’escenari escollit pels Comerços Associats de Premià de Mar per celebrar aquest diumenge una nova edició de la Fira Comercial de Primavera. En aquesta fira podem trobar restes de la temporada d’hivern a preus molt assequibles al mateix temps que es promocionen comerços nous i antics. La tècnica dels Comerços Associats, Núria Cuevas, ho explicava al Tot d’Una de Ràdio Premià de Mar.

Però la Fira Comercial de Primavera no ens porta només botigues en el sentit estricte del terme, i és que establiments com El taller de ioga, l’Escola de Ball Loli o l’escola de ball L’Acadèmia també hi seran presents amb les seves exhibicions. Aquestes actuacions serviran alhora per acostar la gent a la fira i per promocionar aquests mateixos negocis.

La Fira Comercial de Primavera dels Comerços Associats de Premià de Mar tindrà lloc diumenge, com dèiem a la Rambla de La Lió, en horari ininterromput des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit.

Be the first to comment on "Els CAP celebren diumenge la Fira Comercial de Primavera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »