Els clubs premianencs prenen mesures per sobreviure al Covid-19

foto: Sergi Crespí

Els clubs i entitats esportives de Premià de Mar intenten adaptar-se a la cojuntura del Covid-19 i sobreviure sense activitats esportives. Un fet que els porta a prendre decisions. Explicàvem fa uns dies l’ERTO que s’havia aplicat al Centre Esportiu Municipal i ara és el Club Natació Premià qui també ha decidit presentar-ne un, per causes de força major. La mesura afecta a tots els entrenadors del club, perquè l’entitat no pot garantir els salaris sense ingresos. 

Des del club s’ha explicat que no es cobrarà l’import d’abril als usuaris, però que tampoc es retornarà la meitat del mes de març, de momento, per si poden sorgir imprevistos. Asseguren que l’únic objectiu del club és la supervivència i, si un cop superada la crisi, hi ha romanent de diners, es compensaran en futures quotes.  

Decisions que contrasten amb la què ha près l’Agrupació Bàsquet Premià. El club ha decidit mantenir la totalitat dels sous a tot el seu staff mentre duri la crisis sanitària, tot i no cobrar cap quota a les famílies.

Translate »