23 de març de 2016

Bàsquet

Bàsquet

Els dos sèniors de l’AB Premià cauen amb el cap alt

Els dos sèniors de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar van perdre els seus partits aquesta jornada. I els dos equips van perdre per només 3 punts de diferència. El femení queia al Pavelló contra el Minguella en un partit que no va defraudar. L’igualtat al marcador durant els quaranta minuts va fer que fos un partit molt emocionant, que va acabar favorable a les de Badalona per 50-53. El tècnic, Rubén Zubillagava, valorava positivament la feina de les seves jugadores, que segueixen liderant al Segona Catalana. El femení tornarà a competir dissabte 2 d’abril a la pista del Salt, a Girona.

Escolta l’entrevista amb Rubén Zubillaga, entrenador del sènior femení

Per la seva part, el masculí va perdre a la pròrroga a la pista de l’Argentona per 102 a 99. Una derrota que evita que l’equip de Xavi Martín sumi els dos punts, però els premianencs encara mantenen esperances d’ascens, perquè alguns dels perseguidors també van punxar. El masculí segueix quart i rependrà la tercera catalana  també el 2 d’abril, al Pavelló premianenc, contra el Calella.