Els grups del Parlament demanen solucions definitives per les platges del Maresme

Tolts els grups del Parlament de Catalunya han acordat demanar que es busquin solucions estables per a les platges del Maresme. La proposta l’havia presentat el diputat maresmenc de CiU, Benet Maimí. En declaracions a Premià Notícies, Maimí considera que el nou delegat de costes del Ministeri de Medi Ambient, Javier Uzcanga, té més sensibilitat mediambiental que el seu antecessor, cosa que podria facilitar les coses per trobar una solució per les platges de la comarca.

La regeneració de les platges del Maresme han estat protagonistes al Parlament de Catalunya. Tal com havíem anunciat dies enrere, el grup parlamentari de CiU, de la mà del diputat maresmenc Benet Maimí, portava la problemàtica de les platges al Parlament i aconseguia l’acord unànime de tots els grups parlamentaris en el sentit que s’estudiessin mesures definitives per mantenir la sorra a les platges. També es va acordar reclamar al Ministeri de Medi Ambient que prioritzi aquestes mesures en el seu Pla d’Inversions.

Benet Maimí considera que en el nou delegat de Costes del Ministeri de Medi Ambient a Barcelona, Javier Uzcanga, té una sensibilitat superior en matèria mediambiental respecte el seu antecessor, cosa que pot facilitar les coses per buscar aquestes solucions. En tot cas, aquest estiu potser haurem de donar la benvinguda a la draga.

Recordem que el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha dit aquesta setmana que s’està en negociacions per aprofitar per al Baix Maresme la draga que aquests regenera les platges del litoral de Barcelona amb sorra extreta del litoral de Premià de Mar.

Be the first to comment on "Els grups del Parlament demanen solucions definitives per les platges del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »