Els grups polítics acorden, en una Junta de Portaveus extraordinària, crear una nova Taula de Seguretat on participarà la societat civil

L’episodi d’ahir a la plaça Doctor Ferran arriba en ple debat sobre seguretat ciutadana, arran especialment de l’agressió sexual que es va denunciar la setmana passada. Si divendres al matí l’equip de govern ja admetia que les estadístiques policials són esbiaixades i que existeix un problema real en aquest àmbit (i anunciava un primer paquet de mesures), a la tarda se celebrava una trobada extraordinària de la Junta de Portaveus per abordar aquesta qüestió. La resolució més destacada que van consensuar els grups va ser, en la línia del que reclamaven fa una setmana quatre entitats veïnals en un comunicat, la creació d’una Taula de Seguretat participada per l’estament polític, forces policials, associacions de veïns i també altres entitats del municipi. Escoltem de nou l’alcalde Miquel Àngel Méndez:

Recordem que divendres el govern va anunciar un primer paquet de mesures: més presència al carrer de policia local (un reforç que també s’exigirà als Mossos); presència d’informadors municipals; càmeres de vigilància i fins i tot la creació d’una aplicació per a mòbils per donar avisos i fer denúncies. Val a dir que Crida Premianenca ha emès avui dilluns dos comunicats: l’un per anunciar una moció on demanaran una Pla Local de Seguretat i l’altre per condemnar l’atac al pis ocupat d’ahir.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »