Els partits interpel·lats per la proposta de govern de concentració d’ERC mostren poc entusiasme, però s’avenen a parlar

Els líders dels quatre partits que formarien el govern de concentració que proposa ERC

Cap dels tres partits interpel·lats per la proposta d’ERC d’un govern de concentració s’ha mostrat obertament favorable a la idea. Tot i que tots tres es mostren predisposats a parlar, si ahir l’alcalde, en nom de Junts per Premià de Mar, assenyalava sobretot les diferències amb Crida Premianenca i PECP, aquests dos últims partits han expressat per la seva banda la seva clara aposta per un govern d’esquerres. Escoltem en nom de Crida l’Andreu Mumbrú (que es remet a un comunicat emès aquest matí) i en nom dels Comuns l’Elena Martín:

Com diem, a pesar d’aquestes reserves tots 3 partits estan disposats, han dit, a asseure’s a la taula de diàleg que proposa ERC, i que els republicans han demanat que constitueixi l’alcalde. Per la seva banda, els dos partits que queden fora de l’equació, Cs i PSC, han desqualificat la proposta: Ciutadans ho veu com una maniobra d’ERC per obtenir l’alcaldia, mentre que el PSC lamenta, diuen, que ERC s’hagi oblidat de l’aspiració que tenia d’un govern d’esquerres i afirma que la proposta lesiona la confiança que s’havia forjat entre aquests dos partits. Escoltem Josep Maria Cano de Ciutadans i David Gutiérrez del PSC:

Recordem que la proposta d’ERC, si es consumés, donaria  peu a un equip de govern amb 15 regidors i deixaria a l’oposició 6 regidors de Ciutadans i PSC.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »