Els partits premianencs d'esquerres assumeixen la proposta del Procés Constituent però defugen l'opció de la candidatura única

Repensem PremiàEls partits premianencs d’esquerres assumeixen les demandes del Procés Constituent i s’avenen a obrir un debat a fi de confluir en els seus projectes, però es mostren escèptics respecte la possibilitat d’una candidatura unitària. Divendres el Procés havia convocat l’acte obert “Repensem Premià”, en què va exposar als assistents (entre ells membres de la Coalició d’Esquerres, Crida Premianenca, ERC, Revolta Global i Podem Premià) el seu model de ciutat i va demanar als partits que el reflectissin al seu programa electoral. El mateix col·lectiu, però, ja es va mostrar escèptic d’entrada respecte de la candidatura comú. Escoltem en Quim Fonts:

El model de ciutat que Procés Constituent va traslladar als partits es desgranava en un seguit de propostes concretes en àmbits com l’organització política, les infrastructures (refer l’estació, fer el nou baixador o reordenar el front marítim); l’educació (van anunciar una campanya per les 7 línies); els serveis socials, l’urbanisme, l’economia i la gestió municipal.

Escolta la crònica de l’acte sencera:

Descarrega

Procés Constituent de Premià de Mar ha publicat un vídeo amb l’acte íntegre AQUÍ

Be the first to comment on "Els partits premianencs d'esquerres assumeixen la proposta del Procés Constituent però defugen l'opció de la candidatura única"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »