Els resultats de les enquestes del Projecte 22 M al Premià Notícies

El ‘Projecte 22 M’ tindrà secció pròpia al Premià Notícies. Aquest informatiu s’anirà fent ressò de les enquestes que us proposem en relació amb les eleccions municipals del 22 de maig, així com de les respostes més significatives que vagin arribant. Podeu participar al projecte mitjançant el bloc projecte22m.wordpress.com, o bé a través del Facebook i el Twitter de Ràdio Premià de Mar.

I encetem en aquests instants una secció que dirigeix el nostre interès cap a les eleccions municipals del 22 de maig i que s’incorpora al conjunt d’accions que està duent a terme l’emissora municipal amb el projecte22m.

Com ja deveu saber, Ràdio Premià de Mar va posar en marxa fa uns dies a través d’internet i les xarxes socials un nou espai de participació ciutadana encaminat a oferir tota la informació relativa a les eleccions però també i sobretot pensat per captar les opinions i els posicionaments dels ciutadans i els partits polítics.

HI podeu prendre part a través, principalment, del bloc projecte22m.wordpress.com, però també a través del Facebook i el Twitter de la ràdio. Al bloc s’hi compil.la la informació i s’hi publiquen les enquestes, enquestes que també es publiquen a les xarxes socials.

Per si voleu expressar la vostra opinió us diem que ara mateix tenim 4 enquestes actives:

 

-Què et sembla la campanya electoral del Consell Sènior?

-Quin futur creus que té la Crida Premianenca?

-Quin efecte electoral pot tenir el cas de l’Amistat?

-Què en penseu del web de CiU imaginapremia.info?

 

Puntualment us anirem comunicant en aquesta secció del PN les noves enquestes així com les respostes que creiem més interessants.

Be the first to comment on "Els resultats de les enquestes del Projecte 22 M al Premià Notícies"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »