Els sèniors en busca de 2 punts per objectius molt diferents

Els sèniors de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar entren a la recta final de la competició i esperen sumar els dos punts de la victòria per acomplir dos objectius molt diferents.

L’equip masculí visita dissabte la pista del Lliçà d’Amunt confiat en les possiblitats d’ascens. Abadonar la tercera catalana és possible si els premianencs guanyen els vuit partits que li queden a la lliga. Dissabte van fer els deures i van sumar la tercera victòria seguida, després de desconnectar el Torelló per 77-68. El tècnic, Xavi Martín, sap que l’objectiu de la temporada passa per anar superant obstacles a poc a poc. Diu que les presses no són bones i només vol centrar-se en el Lliçà d’Amunt.  El sènior masculí vol mantenir-se una jornada més a la segona plaça i, per fer-ho, només li val guanyar. El partit contra el Lliçà serà dissabte a les vuit del vespre.

Escolta l’entrevista amb Xavi Martín, tècnic del sènior masculí de l’AB Premià
http://www.ivoox.com/entrevista-xavi-martin-tecnic-ab-premia-14-03-2017-audios-mp3_rf_17539730_1.html?v=2&utm_expid=113438436-34.-j5ptGSdQpiNZ-ev9csBdw.2&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.ivoox.com%2Fpodcast-planetari-esports_sq_f148203_1.html

Escolta a Marc Oliana, jugador de l’AB Premià

Per la seva part, les noies juguen una final contra l’Ipsi a casa, conscients que han de guanyar com a mínim cinc dels nou partits que resten si volen evitar el descens directe i jugar el play-off. Les premianenques venen de perdre a la pista del líder, el Boet, tot i que les de Cervera van donar la cara i saben que són capaces de guanyar l’Ipsi. El partit serà dissabte a tres quarts de vuit del vespre al Pavelló d’Esports.

Recupera les paraules d’Enric Cervera, entrenador del sènior femení al Planetari

Translate »